PEOPLE INVESTMENT

Wat wij doen....

 

Wij leveren een totaalpakket aan maatwerkdiensten ten behoeve van instroom, doorstroom en uitstroom met de focus op leiderschapsontplooiing, talentontwikkeling en het optimaliseren van persoonlijke vaardigheden.

 

Waar wij voor staan...

 

Wij zijn trots op de langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers, op onze kwaliteit en op hetgeen wij bereiken. Wij staan bekend om onze no-nonsense werkwijze, passie, flexibiliteit, betrokkenheid en het snel kunnen starten van de trajecten.

 

Daarnaast willen wij onze opdrachtgevers ontzorgen door een optimale inzet, een grote zelfredzaamheid en het realiseren van de gewenste resultaten.

 

Wat wij zijn....

 

Wij zijn gedragspecialisten met zeer ruime praktische bedrijfskennis. Onze kracht ligt in de combinatie van kennis van menselijk gedrag en kennis van organisaties en hun processen.

 

Wij begrijpen en (her)kennen verhoudingen binnen organisaties, begrijpen het organisatiemechanisme, de invloed van gedrag op processen en vice versa, de invloed van bedrijfsculturen en de weerslag hievan op het persoonlijk functioneren.

 

Wij zorgen voor een optimale verbinding tussen persoonlijk gedrag en de business-operatie. Onze begeleiding is voor de praktijk, vanuit de praktijk.

 

                                                                                                  

 

                   

 

 

 

 

30 Jaar betrouwbaar partnership | info@people-investment.nl