PEOPLE INVESTMENT

Bij ons staat u als cliënt centraal

 

 

Wat wij u bieden is kennis, betrokkenheid, respect en resultaat. Wij willen dat u succesvol bent, want uw succes is ook ons succes.

 

Wij bieden persoonlijke en individuele begeleiding zodat u het hoogste rendement uit uw traject kunt halen.

 

Samen met uw vaste consultant kunt u uw doelstellingen realiseren en coachen, trainen, begeleiden, ondersteunen en faciliteren wij u in het verwezenlijken van uw plannen. 

 

Oriënterend gesprek

 

In dit oriënterende gesprek lichten wij graag onze werkwijze nader aan u toe en het geeft ons de gelegenheid om uw vragen te beantwoorden. Dit gesprek valt onder onze gedragscode en is vertrouwelijk. Uiteraard is dit gesprek vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen. Het gesprek kan ook bij u thuis plaatsvinden.

 

Als u de mogelijkheid krijgt om een traject te volgen dan bieden wij u graag een maatwerkprogramma aan. Wij bieden persoonsgerichte begeleiding aan en samen zorgen wij dat u uw persoonlijke doelstellingen kunt behalen.  

 

 

Nieuwe baan (outplacement, re-integratie)

 

Bent u op zoek naar een nieuwe functie elders dan ondersteunen wij u graag met het vinden van die nieuwe interessante uitdaging. Wij gaan samen met u goed in kaart brengen wat uw kwaliteiten, vaardigheden, competenties en mogelijkheden zijn. U gaat samen met uw consultant, die u het gehele traject zal begeleiden, aan de slag. Wij stemmen de activiteiten op uw persoonlijke situatie af en op een individuele en persoonlijke basis werken wij samen met u naar de nieuwe functie.

 

                   

Persoonlijke Effectiviteit (Coaching, Training, Empowerment, Burn-out herstel, Mediation)

 

In deze trajecten gaan wij naar de bron van de situatie. Wij leren u geen trucjes die maar oppervlakkig werken, maar zorgen voor een structurele en authentieke wijze van denken en handelen.

  

Onze werkwijze staat in het teken van het bereiken van resultaat vanuit het eigen authentieke gevoel.

 

Wij bieden:

 

   ♦ 1 op 1 begeleiding.

   ♦ Permanente coaching en training.

   ♦ Vaste betrokken coach.

   ♦ Resultaat.

   ♦ Aandacht en respect voor uw persoonlijke situatie.    

 

 

Meer informatie:  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30 Jaar betrouwbaar partnership | info@people-investment.nl