PEOPLE INVESTMENT

Teams bestaan uit diverse type mensen. De kracht van een goed functionerend team is een optimale samenwerking, krachtig samenspel en sterke onderlinge verbindingen.

 

Om dit te realiseren is er synergie nodig. Synergie is het samenspel van de diverse karakters, motivatie, houdingen en attitudes van de individuele teamleden.

 

In onze teamcoaching zorgen wij dat houding en gedrag duidelijk wordt, waardoor er respect en waardering voor het individu gaat ontstaan. Daarnaast zorgen wij voor handvatten om de kracht van het individu om te zetten in groepsgevoel. Hierdoor ontstaat er een optimale samenwerking op basis van respect, waardering en de wil om gezamenlijk succesvol te zijn.

 

Onze coaching zorgt voor:

 

 Goed samenwerkende teams.

 

 Sterke onderlinge samenwerking.

 

 Duidelijkheid over de teamrollen.

 

 Eénduidig gezicht naar buiten.

 

 Synergie.

 

 Teamgeest.

 

♦ Betere team- en bedrijfsresultaten.

  

 

 

 

 

Buiten in de praktijk

 

 

 

 

⇒ Wilt u het hoogste rendement uit de samenwerking met uw team halen?
⇒ Wilt u als leidinggevende zo effectief en efficiënt met teamgenoten omgaan?
⇒ Wilt u gedrag binnen een team herkennen?
⇒ Wilt u de rollen binnen een groep begrijpen, plaatsen en optimaal inzetten?

Dan combineren wij graag onze teamcoaching met een actieve buitenactiviteit. In samenwerking met een schaapsherder organiseren wij een sessie schapendrijven als team. In de praktijk wordt gedrag en de gevolgen daarvan direct duidelijk. Ook het samenspel en de rollenverdeling wordt heel pratisch zichtbaar. Een unieke gelegenheid om teamdynamiek in de praktijk te ervaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30 Jaar betrouwbaar partnership | info@people-investment.nl